Gradbena industrija

Gradbena industrijaVarčevanje z energijo in zagotavljanje funkcionalnosti

WALKI v svojem prodajnem programu ponuja veliko različnih materialov, ki delujejo kot membrane in se lahko uporabljajo kot obloge, industrijski varčni laminati za gradbeno in lesno predelovalno industrijo. Ta obsežna paleta izdelkov nudi specialne rešitve, ki so optimizirane za različne zahteve, vedno z nalogo: končna uporabna funkcionalnost in varčevanje z energijo. Druga prednostna naloga je okoljska trajnost končnega izdelka.

 

 

Gradbena membrane in mavčne obloge

Asortiman WALKI zračnih gradbenih membran, oblog in laminatov se nanaša predvsem na varčevanje z energijo v kombinaciji z zdravimi, trajnostnimi stavbami. Pravilna izolacija je ključnega pomena vendar pa je treba spremljati tudi vlago ter tako preprečevati gnitje in plesni.
Odlični sistemi za nadzor pare, vključujejo tudi ovire za vlago, kot tudi dihanje membrane. WALKI odsevni izolacijski izdelki ponujajo še eno od sredstev za dosego učinkovite izolacije.

 

 

Industrijski in dekorativni laminirani materiali

WALKI je vodilni svetovni proizvajalec nosilnih material za izdelavo poliuretanske pene.
Paleta industrijskih laminiranih materialov vključuje tudi različne dekorativne in vlago zaščitne laminate, ki so namenjeni za talne obloge kot zgornje plasti.