OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Kemcel d.o.o.

Kakšno spletno stran rabi podjetnik?

Izdelava spletnih strani  je za vsakega podjetnika posebej različna. Glede na to, s čem se ukvarjate, kje ste najbolj aktivni, kdo so vaši ciljni kupci (ali so to poslovni partnerji ali bodoče stranke?), vse to je pomembno, ko se odločate za oblikovanje spletne strani. Dovolite nam, da vam pri tem pomagamo, svetujemo, vam odpremo oči in pokažemo, kako vaš targetiran trg išče na spletu. Internetne strani in oblikovanje le-teh se je do danes dodobra spremenilo. Vsi želijo lep, svež, skorajda minimalističen dizajn, ki veliko pove, ampak malo zahteva od samega iskalca. Nakupno pot vašega kupca je treba skrajšati in narediti karseda prijetno. Zato je izdelava internetnih strani nekaj, kar zaupajte tistim, ki delajo v tej stroki že 15 in več let! Mi poskrbimo za kvaliteten dizajn in vrhunsko oblikovanje, ena od naših storitev pa je tudi optimizacija. Na tak način poskrbimo, da se boste znašli na prvih straneh Googla in drugih iskalnikov. 

 

Vsisi
 
Logotip

Kemcel, vaš zvest partner pri plastificiranem papirju:

Podjetje KEMCEL TRADE d.o.o. se je ustanovilo leta 1997 kot družinsko podjetje, ki neodvisno posluje na področju kartona, papirja in drugih specializiranih materialov, ki temeljijo na papirju. Njihova glavna področja zastopanja in trženja so plastificirani papirji in kartoni proizvajalca Walki Oy, Finska Airlaid materiali proizvajalca Sharpcell Oy, Finska in izdelki za enkratno uporabo pri različnih področjih uporabe.

 

Cenovni rangi spletnih strani

Preprosta spletna stran, postavljena v tako imenovanem templatu, ki ne komplicira s funkcijami, ki nima spletne trgovine, obrazcev povpraševanj ali interaktivnih grafik, ne bo nikoli v istem cenovnem rangu kot pa če stranka želi več. Izdelava internetnih strani in oblikovanje se je iz leta v leto bolj razširilo in dandanes zna že skoraj vsak postaviti neko stran. A razlike med profesionalno in amatersko postavljeno stranjo so velike in ne samo v ceni. Cenik izdelave internetnih strani pridobite, če nas kontaktirate. Videli bomo, kaj lahko skupaj naredimo! 

 

 

Vsi.si, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Brusilnica TrevenIzdelava spletne strani LeskovplastIzdelava spletne strani JuhantIzdelava spletne strani Polepi avtoIzdelava spletne strani KaraIzdelava spletne strani Total avtoservis

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.