Material za ovijanje rol v papirni industriji

Materiali za diske v papirni industriji

Walki®Reel ovojni material je prilagojen tako, da zagotavljajo maksimalno mehansko in fizikalno zaščito ovitega izdelka ter ga tako zaščiti pred vlago, umazanijo in drugimi vplivi. Da bi dosegli pravo stopnjo mehanske zaščite je potrebno upoštevati tako velikost končnega izdelka (kolut ali papirja v formatu) kakor tudi način transporta (tip prevoznega sredstva, dolžino potovanja, podnebne razmere in število transportnih operacij tekom transportne poti). Pregradne bariere v ovojnem materialu zagotavljajo, da se prvotna vsebnost vlage v papirju ne spremeni temveč ostane konstantna ves čas prevoza in skladiščenja.

WALKI ovojne materiale je mogoče tudi potiskati s čimer se zagotovi identiteto in spodbuja promocijo blagovne znamke. Zasnova dizajna tiska pri ovojnini omogoča, da se lahko končnemu kupcu nakaže smer navitja koluta, kar daje prednost pri varnejšem ravnanju.

WALKI ponuja ovojne materiale, ki so narejeni z ekstruzijskim premazom ali z laminiranjem, kot tudi materiale, ki so namenjeni za vroče pakirnaje - predvsem za zunanje / notranje diske rol. Vsi Walki®Reel materiali izpolnjujejo občutljive zahteve EU - direktiva EU 94/62 / ES za embalažo in odpadno embalažo. Materiali so tudi popolnoma prilagojeni recikliranju ter pridobivanju energije.