SharpCell DS linija

DS 50 gsm, DS 60 gsm

Material je primeren za vse aplikacije, kjer je potrebna in zahtevana visoka vpojnost in hkrati dobra trdnost, mehkost in nežnost materiala tudi v mokrem.

Primeren je za nego v kozmetiki, za čiščenje, za posteljne prevleke, za izdelke za nego bolnika tako v bolnišnicah kot tudi pri negi na domu, za industrijske in gospodinjske aplikacije, pri čiščenju v mokrem, za brezprašne laboratorije, ter še številne druge aplikacije. Kadar material laminiramo s PE filmom se uporablja tudi kot talna vpojna podloga, itd..

Material se zaradi svojih velikih absorbcijskih sposobnosti uporablja tudi kot jedro pri higienskih in inkontinenčnih vložkih, plenicah za dojenčke in odrasle, itd..

Aplikacije teh materialov so res številne. Prednost je njegova ekološkost - saj ga lahko kompostiramo, pri čemer razpade v celulozo in ne obremenjuje okolja.

 

DS 80 gsm

Material se uporablja za vse aplikacije, kjer je potrebna visoka vpojnost in dobra trdnost tudi v mokrem.

Primeren je za izdelavo brisačk, krp za brisanje in čiščenje, za izdelavo posteljnih prevlek, za izdelke za nego bolnika, za industrijske in gospodinjske aplikacije, za bolnišnice in raziskovalne laboratorije, za prevleke za različne namene, za čiščenje laboratorijskih instrumentov, za embalažo. Material je možno tudi sterilizirati z vsemi znanimi metodami sterilizacije (EO, gama, parna sterilizacija, itd..)

 

DS 100 gsm

Material je visoko vpojen in zaradi tega primeren predvsem za laboratorijske podloge, kjer so zahteve po visoki vpojnosti in trdnosti materiala. Mogoče ga je tudi laminirati tudi s PE (LDPE) folijo s čimer material ne prepušča vode oziroma druge tekočine, s čimer ohranja higienskost in čistost okolja.

Bolnice in raziskovalni laboratoriji material radi uporabljajo za prevleke oziroma različne podloge, saj ga je mogoče sterilizirati. Primeren je tudi za čiščenje in pokrivanje laboratorijskih instrumentov. Airlaid material lahko uporabljamo tudi kot talna podloga povsod tam, kjer želimo zaščititi talne površine.

 

SharpCell DS linija